Skip to main content

20 ЖОВТНЯ – всеукраїнський день боротьби із захворюванням на РАК МОЛОЧНОЇ ЗАЛОЗИ

Рак молочної залози – найпоширеніше онкологічне захворювання серед жінок. Щороку понад півмільйона жінок у всьому світі помирає через цю недугу, також зустрічаються випадки, коли, хворіють на рак грудей і чоловіки.

У загальній нозологічній структурі захворюваності та смертності від злоякісних новоутворень жіночого населення рак молочної залози посідає перше місце.

На даний час в Харківській області кожній четвертій жінці рак грудей діагностують уже на II-IV стадії, коли ефективність лікування значно знижується.

Але слід зазначити, що рак, за умови його виявлення на ранніх стадіях – ВИЛІКОВНИЙ.

Так при виявленні на І стадії розвитку – 95% жінок виліковуються;
при виявленні на II стадії – шанс є у 80% пацієнток;
при виявленні на III стадії – шанс зменшується до 50% жінок.

Регулярні профілактичні огляди у лікаря суттєво підвищують шанси на ефективне лікування.

КОМУНАЛЬНЕ НЕКОМЕРЦІЙНЕ ПІДПРИЄМСТВО «ОБЛАСНИЙ ЦЕНТР ОНКОЛОГІЇ» має в своєму розпорядженні всі умови для якісної діагностики та лікування жінок, у яких була виявлена підозра на наявність пухлини молочної залози.

З цією метою в поліклініці КНП «ОЦО» постійно проводиться амбулаторний прийом пацієнток, їх грунтовне обстеження, із залученням сучасних методів діагностики, які відповідають міжнародним протоколам.

Створена мультидисциплінарна комісія, яка визначає тактику лікування окремо для кожної пацієнтки.

У випадку необхідності стаціонарного лікування в КНПІ «ОЦО» є умови проведення спеціального комплексного лікування (Хірургічного, хіміотерапевтичного, променевого та гормонотерапії).

КНП «ОЦО» закликає до поширення інформації серед населення та медичних працівників про необхідність ранньої діагностики захворювання на
РАК МОЛОЧНОЇ ЗАЛОЗИ та свосчасне направлення до спеціалізованого закладу.

Контактні телефони реєстратури: 098 0695545, 095 8189103.

Show Buttons
Hide Buttons
Перейти до вмісту